Radiotelefonikurs RTL for Sportsfly, Seilfly, Dron

Radiotelefonikurs RTL for Sportsfly, Seilfly, Dron


Tid


Sted

Vis kart

Værnes Flyklubb tilbyr teorikurs med klasseromsundervisning, som kvalifiserer til å gå opp til eksamen til Radiotelefoni faget.

Formell arrangør av kurset er Trøndelag Flyskole DTO, som er godkjent flyskole av Luftfartstilsynet, og som er en sammenslutning av flyskoleaktiviteten til Ørland og Værnes flyklubber.

Teorikurset består av klasseromsundervisning på 5 timer med introduksjon til emnet, samt en del selvstudium på egenhånd i ettertid

Klasseromsundervisningen vil dekke omtrent 65% av den totale normerte studietiden, de resterende ca 35% må du gjennomgå som selvstudium og 1-til-1 undervisning under den praktiske opplæringen.

Eksamen hos Luftfartstilsynet etter avtale. (Gjennomføres hos Biltilsynet!)

Kurset koster kr. 1.190,-
Det er også mulig å følge kurset som repetisjonskurs for de som har tatt nettbasert kurs tidligere hos annen kursarrangør. Kontakt oss også da på epost om du vil ha et pristilbud på dette!

I tillegg til dette kommer lærebøker og undervisningsmateriell. Kurset er basert på innholdet i "Den store motorflyhåndboken", som koster kr. 1.890,- kjøpt lokalt i klubben. (1.940,- inkl. frakt ved kjøp på nett), men det er fullt opp til den enkelte å velge andre pensumbøker på norsk eller et annet språk, så lenge de er i henhold til EASA LAPL/PPL pensum eller pensum til sportsflylisens fra NLF for de som tenker å ta sportsflyteorien.

Ved spørsmål, send epost til: post@flyskole.no

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.