Div. info angående flyparken.

Postet av Værnes Flyklubb den 22. Apr 2022

Da er det avklart hva som har skjedd med propellen til LN-MIZ. Firmaet som har fått den, har mistet autorisasjonen for å ta inspeksjon av propellen, uten å ha gitt beskjed til oss. Det forklarer hvorfor vi ikke har fått svar. Nå er ny på vei for prisen av overhaling, forventet i midten av Mai.

Safir og Cub er flys til Bergen 8-9mai for Årlig vedlikehold pga. været på vestlandet. Forhåpentligvis tilbake 15-16.Mai.

LN-YOO er fløyet til Ørland og godt i gang med Harness og ny plate for skjermene. Trolig oppe å går snart.

LN-RAI (Cessna 172N) 150/160hk) blir leid inn i klubben straks ELT er montert og ARC er i orden.

LN-ABO er stort sett ferdig, venter på ARC, men står innesperret i hangar pga. vedlikehold på et annet fly.

Velkommen til Årsmøte 28.02.2022

Postet av Værnes Flyklubb den 17. Feb 2022

Styret minner om klubbens årsmøte som avholdes mandag den 28.2. kl. 19:00 i møterommet på Avinors brannfelt.
Grunnet kursaktivitet ute på selve brannfeltet parallellt med årsmøtet, må all parkering gjøres langs veien inn mot porten eller på Avinors område for langtidsparkering.

Saksliste til årsmøtet 2022:
1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Velge dirigent
3. Velge protokollfører
4. Velge 2 medlemmer til å signere protokollen
5. Godkjenne innkallingen
6. Godkjenne sakslisten
7. Godkjenne forretningsorden
8. Behandle styrets årsberetning
9. Behandle styrets regnskap, styrets økonomiske beretning, kontrollutvalgets beretning
10. Behandle forslag og saker
11. Fastsette medlemskontingent for 2023
12. Vedta styrets forslag til budsjett
13. Behandle klubbens organisasjonsplan
14. Foreta valg i hit klubbens vedtekter

Saksdokumenter legges fortløpende ut på filarkivet i myweblog under "Saksdokumenter årsmøte 2022" frem til den 21.2.

Vel møtt til årsmøtet 2022!
Hilsen Styret

Åpen dag på Værnes Søndag 29.august.2021

Postet av Værnes Flyklubb den 24. Aug 2021

Søndag 29. august markeres den Nasjonale Luftsportsdagen over hele landet. I tillegg er Værnes Flyklubb 75 år.
Dette må feires!
Værnes Flyklubb inviterer store og små til åpen dag på Værnes. Her blir det muligheter for å se på fly, vite mer om hvordan man kan ta flysertifikat og ikke minst bli med på en liten flytur i det flyet du ønsker.
I tillegg får vi kanskje besøk av andre venner i luftfarten.
Det blir også kiosksalg.
Gratis inngang.
Parkering blir på Avinor sitt brannøvingsfelt. Det vil være godt merket når man nærmes seg. Så er det er en kort gåtur inn til flyområdet.
Er du nysgjerring på fly, flyging og luftsport? TA TUREN TIL VÆRNES SØNDAG 29. AUGUST!

Velkommen !!!

Velkommen til Årsmøte 2021

Postet av Værnes Flyklubb den 14. Mai 2021

Hei.

Styret har gleden av å innkalle til klubbens årsmøte 2021, torsdag den 10.6. kl. 19:00!

Saksdokumenter og saksliste vil bli publisert senest en uke før årsmøtet, dvs. senest den 3.6.
Saker/forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest den 27.5.
Vi håper å kunne arrangere et fysisk møte, og sted vil bli kunngjort i god tid.

Viktig valg angående retning klubben skal velge ved kjøp av nytt / nye fly. Skal klubben gå for et forholdsvis nytt 4-seters fly, eller skal klubben gå for evt, et rimeligere fly og et acrofly. Eller skal klubben velge noe annet. Dette blir opp til Årsmøtet 2021 å bestemme.

For å kunne forberede nødvendige smitteverntiltak og et trygt møte, vil styret be om skriftlig påmelding denne gangen.

Send din påmelding innen søndag den 6.6. til styret@vaernesflyklubb.no

Vel møtt til årsmøtet 2021!

Hilsen styret i VFK

Saab Safir

Postet av Værnes Flyklubb den 26. Nov 2019

Hei.