Velkommen til Værnes Flyklubb

VFK ble stiftet 8. Mars 1946. Ildsjelene bak oppstarten var to tidligere spitfire-flygere som nå jobbet som flygeledere på Værnes. Tore Dahle og Bjarne Djupvik, samt elektrotekniker Peder Lien og meteorolog Kjell Asbjørnsen. Klubbens første fly var en Piper cub, LN-MAV. Siden den gang har klubben variert i medlemsmengde og antall operative fly. I dag har klubben 176 medlemmer 25.10.2018, hvorav ca 80 aktive flygere/elever. Klubben er en av landets største, tilknyttet NORGES LUFTSPORTSFORBUND.

Vi har eget lokale ved Hangaren som ble satt opp på senvinteren 98-99. Her finnes flyenes dokumenter, luftfartsdokumenter, telefon o.l..

Værnes Flyklubb har i samarbeid med Ørland Flyklubb dannet Trøndelag Flyskole.

PFLY-kort

Skal du fly til andre flyplasser i sommer utenom åpningstid, skaff deg PFLY-kort nå. Trykk på overskriften.

P.S. Med PFLY-kort kan du lande og ta av på Avinor sine flyplasser før og etter åpningstiden. Men husk flightplan og sett deg inn i regelverket angående PFLY-kort og den aktuelle flyplassen

Blogginnlegg ...

Saab Safir

77 visninger

Saab Safir

77 visninger

Trøndelag Flyskole

1304 visninger

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.