Siste nytt

Fantastiske introtur med acro for en vordende brudgom forrige helg. Fin tur, entusiastisk og engasjert passasjer, fint vær og morsomme akroøvelser.

Var så fornøyd at forespørsel om taxeklarering etter landing ble glemt og fikk strekk av tårnet. Flyturen er ikke over før en har parkert!

For den som ønsker en acrotur, er det bare å bli med!

Tor Sved og Tom Bjerke (t.h.)

NLF/MFS gjennomførte "Virksomhetstilsyn" av klubbens mikroflyaktiviteter i dag! Vi håper rapporten blir håndterbar!

Tom Bjerke fra NLF mikroflyseksjonen var revisor!

Foto: Nils Olav Nergaard

Vi er stolte av vår gamle Safir, og vi synes det er veldig stas å se flyet i formasjonstrening før Sola airshow. Vi er heldige som har et slikt staselig fly i hangar tilgjengelig for klubbens medlemmer. Det er bare å booke en tur når flyet er tilbake!

Bjørnar Svingen i innspurten av O-kurset! Steepturn 60 graders bank, VSI = 0, kula i midten og 2G, right on the money!

Invitasjon til presentasjon av helt nytt fly Sonaca 200 - 07 mai fra kl. 10 Værnes Flyklubb

Hei alle flyvenner

Værnes Flyklubb inviterer til åpen dag på Værnes SØNDAG 7.5 fra klokken 10.00.

Vi får besøk av Sonaca Aircraft, som vil presentere sitt nye fly Sonaca 200.

Vi stiller med Vaffelsteking og kaffe. Håper mange besøkende og medlemmer vil komme og gjøre dette til en flott og interessant dag.

Vel møtt Søndag 7.5 klokken 10.00

Send mail og varsle din ankomst til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Operativ og aktivitetsleder
Geir Kvam