GAP treff Kvernberget 2004

Norsk Aeroklubb arrangerer flere GAP samlinger rundt i landet. GAP står for "Good Aviation Practice" dvs godt flyvett og gode rutiner.

I tillegg går det en GAP stafett der målet er at stafettpinnen skal fraktes en distanse som tilsvarer jorden rundt.

Levanger Mikroflyklubbs utsendte var den første mikroflyger som tok stafettpinnen og fløy den 80 Nautiske mil. Stafetten er både for småflygere og mikroflygere.
18 til 20 juni 2004 var det GAP samling på Kristiansund Lufthavn Kvernberget.

Inntil da får noen få bilder gjøre nytten.

finale1

Her ligger jeg på finalen til Kvernberget

Twin Stratus

Twin Stratusenen fra Snåsa Flyklubb var eneste tomotors fly.

Helge Torp fra Luftfartstilsynet viser fram den nye vesken med utstyr beregnet for nødlandinger i øde terreng. Disse kan kjøpes fra Luftfartstilsynet. Se deres nettsider.

brann1

En større redningsøvelse ble gjennomført. Her har et havarert fly tatt fyr.

slukking1

Men brannbilene fra Kvernberget brukte ikke mange sekundene på å slukke ved hjelp av skumkanonene på taket.

ringholm1

Lørdagskvelden var det fest på Ringholmen Sjøhus. Her ble det blant annet servert Bacalao, Kristiansunds spesialitet.

Dette var kun en liten smakebit. En fyldig reportasje kommer om noen dager. Må bare få tid til å sortere bilder etc. Noe som tar litt tid pga PC problemer.