Div. info angående flyparken.

Postet av Værnes Flyklubb den 22. Apr 2022

Da er det avklart hva som har skjedd med propellen til LN-MIZ. Firmaet som har fått den, har mistet autorisasjonen for å ta inspeksjon av propellen, uten å ha gitt beskjed til oss. Det forklarer hvorfor vi ikke har fått svar. Nå er ny på vei for prisen av overhaling, forventet i midten av Mai.

Safir og Cub er flys til Bergen 8-9mai for Årlig vedlikehold pga. været på vestlandet. Forhåpentligvis tilbake 15-16.Mai.

LN-YOO er fløyet til Ørland og godt i gang med Harness og ny plate for skjermene. Trolig oppe å går snart.

LN-RAI (Cessna 172N) 150/160hk) blir leid inn i klubben straks ELT er montert og ARC er i orden.

LN-ABO er stort sett ferdig, venter på ARC, men står innesperret i hangar pga. vedlikehold på et annet fly.