Værnes Flyklubb

VFK ble stiftet 8. Mars 1946. Ildsjelene bak oppstarten var to tidligere spitfire-flygere som nå jobbet som flygeledere på Værnes. Tore Dahle og Bjarne Djupvik, samt elektrotekniker Peder Lien og meteorolog Kjell Asbjørnsen. Klubbens første fly var en Piper cub, LN-MAV. Siden den gang har klubben variert i medlemsmengde og antall operative fly. I dag har klubben ca. 220 medlemmer, hvorav ca 100 aktive flygere/elever. Klubben er en av landets største, tilknyttet NORGES LUFTSPORTSFORBUND.

Værnes Flyklubb har egen flyskole godkjent av LUFTFARTSTILSYNET for utdanning av sine medlemmer. For mer info om skoling, se under "Skolevirksomhet"

Værnes Flyklubb har eget lokale ved Hangaren som ble satt opp på senvinteren 98-99. Her finnes flyenes dokumenter, luftfartsdokumenter, telefon o.l..

Klubbens Målsetning

... er å drive flyklubb på en sikker måte etter NLF/Mikro- og Motorflyseksjons og myndighetenes lover og regler.

Klubben skal drive en skolevirksomhet der du som medlem skal kunne bli en dyktig pilot, både i teori og praksis.

For mikrofly vil utdanningen også gjelde for flytelefoni og opplæring til instruktør.

... har som hovedmål å skape et godt og sikkert flymiljø.
Klubben er en av landets største, med medlemmer hovedsaklig fra Nord- og Sør-Trøndelag, med enkelte spredte fra andre fylker.

Vårt mål er å være en aktiv og god klubb med høy fokus på sikker operasjon.

Postadresse:
Værnes Flyklubb
7501 STJØRDAL

Organisasjonsnummer:

Telefon bookingbua
Telefax bookingbua

Mobiltelefon kontaktperson
901 12 693 (Send SMS hvis ikke svar!)

Epost
post(at)vaernesflyklubb.no

Kopirett © 2017 Værnes Flyklubb. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU General Public License.