FRA AIP-SUP

Number Title Published Effective date Valid to File
37/2017 ENOL - Publication of updated AIP text pages and charts for Ørland airport 31.08.2017 14.09.2017 PERM PDF

I korte trekk fra tekstsiden i AIP for ENOL:

2 Forhåndsgodkjennelse påkrevd (PPR)

2.1 PPR fra Ørland Flystasjon er nødvendig for alle CIV fly som planlegger bruk av AD (LDG, TRNG, Take-Off). Kontakt WING OPS (REF AD 2.2) Forespørsel om PPR skal inneholde:

• - ACFT -kallesignal / registrering
  • - Dato / tid
  • - Navn på ACFT-eier
  • - Navn på pilot
  • - Kontaktinformasjon

2.2 Tildelt PPR-nummer påføres FPL i rubrikk 18

Fantastiske introtur med acro for en vordende brudgom forrige helg. Fin tur, entusiastisk og engasjert passasjer, fint vær og morsomme akroøvelser.

Var så fornøyd at forespørsel om taxeklarering etter landing ble glemt og fikk strekk av tårnet. Flyturen er ikke over før en har parkert!

For den som ønsker en acrotur, er det bare å bli med!

Bjørnar Svingen i innspurten av O-kurset! Steepturn 60 graders bank, VSI = 0, kula i midten og 2G, right on the money!

NLF/MFS gjennomførte "Virksomhetstilsyn" av klubbens mikroflyaktiviteter i dag! Vi håper rapporten blir håndterbar!

Tom Bjerke (t.h. på bildet) fra seksjonen var "revisor"!

Vi er stolte av vår gamle Safir, og vi synes det er veldig stas å se flyet i formasjonstrening før Sola airshow. Vi er heldige som har et slikt staselig fly i hangar tilgjengelig for klubbens medlemmer. Det er bare å booke en tur når flyet er tilbake!

Foto Nils Olav Nergaard

Kopirett © 2017 Værnes Flyklubb. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU General Public License.

Aktiviteter fra Mikroseksjonen

Aktiviteter fra Motorseksjonen