MyWebLog Booking Liste

Nyhetsmelding

Sett av lørdag den 25.11. kl. 14:00-16:00!

I samarbeid med NLF Mikroflyseksjonen har Værnes Flyklubb gleden av å invitere alle medlemmer i VFK og andre klubber i Midt-Norge til seminar om konkurranseflyging!
Vi får besøk av Norges mest erfarne og mest meritterte konkurranseflygere Håkon Fosso og Per Høyland som vil dele sine erfaringer fra konkurranseflyging både i Norge og internasjonalt.
I tillegg vil de komme med gode tips og råd til hvordan du kan bli en god konkurranseflyger og hvordan vi som klubb kan arrangere lokalt klubbmesterskap, nasjonalt mesterskap (NM), og kanskje etter hvert både EM og VM!

Sted for seminaret blir Værnes brann- og redningssenter, innkjøring østover fra rundkjøringen ved Hell Kjøpesenter (ingen adgangskontroll her). Her er det masse gratis parkering med direkte adkomst til lokalitetene.
Vi håper å se riktig mange av dere på dette spennende seminaret som er et samarbeid mellom Værnes Flyklubb og Norges Luftsportsforbund ved Mikroflyseksjonen.

Vel møtt alle sammen-dette må du ikke gå glipp av!

Værnes Flyklubb i samarbeid med NLF Mikroflyseksjonen

Kopirett © 2017 Værnes Flyklubb. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU General Public License.

VFK på Facebook